Vakantie Malaga

Een vakantie naar Malaga boeken is door de jaren heen stelselmatig populairder geworden. Dat hoeft ook zeker niet te verbazen. We kunnen met recht en rede stellen dat Malaga een stevige bestemming in opkomst is. Dat is zeker niet zonder reden. De stad biedt haar bezoekers in de praktijk dan ook een unieke combinatie van historie, cultuur, strand en natuur. Bovendien kan je er ook nog eens geweldig goed eten. Spreekt dit alles jou ook aan en zou je bijgevolg graag een vakantie willen boeken naar het prachtige en zeer interessante Malaga? Dan is verder blijven lezen alvast zeker de moeite waard.

Vakantie Malaga

Malaga, de geboortestad van Pablo Picasso

Het boeken van een Malaga vakantie kan zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangehaald interessant zijn omwille van meerdere redenen. In eerste instantie kan je een zeer uiteenlopende vakantie boeken naar deze plaats. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een korte citytrip, maar is het eveneens een mogelijkheid om te opteren voor een lange(re) (zomer)vakantie. Bovendien is het zo dat veel mensen ervoor kiezen om een reis naar Malaga te boeken omdat ze vervolgens op die manier over een perfecte uitvalsbasis beschikken voor een bezoek aan de Costa del Sol of één van de andere plaatsen in Andalusië.

Voor Malaga geldt naast bovenstaande dat ze uiteraard ook bekend staat als de geboortestad van niemand minder dan Pablo Picasso. Het is onder meer mogelijk om een bezoek te brengen aan zijn geboortehuis welke is gelegen aan de Plaza de la Merced. Verder staat Malaga eveneens bekend als een fijne shoppingstad en kan je er heel wat uitnodigende winkels en bars terugvinden. Heb je op een zeker ogenblik tijdens je Malaga vakantie even genoeg van de stad? Dan kan het een mooie aanrader zijn om even kennis te maken met het prachtige natuurgebied Montes de Malaga welke zich ten noorden van Malaga bevindt. Voor natuurliefhebbers zeker en vast een aanrader!

Welke Malaga vakantie wil je graag boeken?

Het boeken van een Malaga vakantie kan uiteraard op verschillende manieren gebeuren. In eerste instantie zal je voor jezelf moeten bepalen welk type vakantie je graag wenst te boeken. Wat dit betreft maken we in de praktijk een onderscheid tussen best een aantal verschillende mogelijkheden. Wat deze mogelijkheden betreft kan je onder meer denken aan de onderstaande:

  1. Een citytrip;
  2. Een lange(re) (zomer)vakantie;
  3. Een fly & drive die je meeneemt doorheen Andalusië;

Je zou er voor jouw reis naar Malaga uiteraard ook voor kunnen kiezen om een rondreis te boeken. Voor het merendeel van de rondreizen die worden aangeboden door verschillende reisorganisaties doorheen deze regio geldt immers dat ze ook zeker de nodige tijd besteden aan het prachtige Malaga. Het belangrijkste voordeel van het boeken van een dergelijke rondreis is natuurlijk terug te vinden in het feit dat je op deze manier ook kennis kan maken met heel wat andere plaatsen in Andalusië. Hoe dan ook zal je dus in eerste instantie een keuze dienen te maken tussen de verschillende type vakanties naar Malaga zoals hierboven opgelijst.

Malaga, een bijzonder veelzijdige vakantiebestemming

Dat het boeken van een reis naar Malaga door de jaren heen zo populair is geworden heeft voor een groot stuk te maken met het gegeven dat de stad een ontzettend grote diversiteit kent. In eerste instantie zorgt het uitstekende klimaat er hier uiteraard voor dat veel mensen een strandvakantie naar deze stad overwegen. Enkele uitstekende stranden in Malaga en omgeving zijn dan ook de volgende:

  • La Malagueta;
  • La Caleta;
  • El Palo;
  • Penon del Cuervo;

Ben je op zoek naar een kindvriendelijk strand om op te vertoeven in Malaga? Dan kan je bijvoorbeeld opteren voor het Playa de la Misericordia. Nog een ander strand dat het overwegen zeker waard is, is dan weer degene die zich bevindt bij de oude visserswijk Pedregalejo. Hoe dan ook, wil jij graag een fijne strandvakantie kunnen beleven in één van de meest zonnige regio’s van heel Europa? Dan kan de keuze voor Malaga ook voor jou al vrij snel zijn gemaakt.

Het boeken van je reis naar Malaga, dit moet je weten

Voor het boeken van een reis naar Malaga kan je op tal van verschillende manieren te werk gaan. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om ervoor te kiezen om een kant en klare reis te boeken bij één van de verschillende reisorganisaties en touroperators die deze bestemming in hun aanbod hebben opgenomen. Geloof ons als we zeggen dat dit zeker geldt voor het overgrote merendeel van alle reisorganisaties die op de Belgische markt zijn terug te vinden. Het boeken van een kant en klare reis zorgt ervoor dat je, je nergens geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien is het ook nog eens zo dat je vaak kan rekenen op bijvoorbeeld mooie vroegboekvoordelen of last minute kortingen.

Je zou er naast bovenstaande eveneens voor kunnen kiezen om zelf een reis naar Malaga samen te stellen. Vaak betekent dit dat je alle verschillende onderdelen van die reis zelf moet boeken. Dit geldt dus niet alleen voor de accommodatie waarin je wenst te verblijven, maar ook voor het vliegticket waar je wellicht nood aan zal hebben. Het zelf boeken van alle individuele onderdelen van je reis zorgt er in de praktijk voor dat je altijd kan rekenen op een geweldig fijne vakantie die helemaal kan worden afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur(en).

Het boeken van een vakantie naar Malaga is altijd de moeite waard!

Andalusië is een geweldig populaire regio en dat is voor een zeer groot deel te wijten aan de vele prachtige en uitnodigende steden die hier terug te vinden zijn. Voor Malaga geldt in ieder geval dat ze absoluut één van de meest begeerlijke steden is van deze hele regio. Werkelijk elke vakantieganger zal zich hier meteen thuis voelen. Het bijzonder aantrekkelijke klimaat zorgt er in ieder geval voor dat je hier het merendeel van het jaar terecht kan voor een fijne vakantie. Wil je dus met andere woorden graag gewoon even een weekendje België achter je kunnen laten? Of zou je graag tijdens de zomermaanden een wat langere strandvakantie willen ondernemen? In al deze en nog zoveel andere gevallen is het boeken van een vakantie naar Malaga zeker en vast een aanrader.